За нас

Децата са цяла нова вселена - трябва да научим езика им, за да ги разбираме, да им дадем любовта си, за да са щастливи и да им помогнем с опита си, за да са успешни.

И всичко това за краткото време на тяхното детство. А задачата ни е не само трудна, тя е най-важната в света.

Да бъдеш родител е професия за цял живот. Всеки ден тя ти носи нови предизвикателства, повдига хиляди въпроси и... те прави щастлив.

Dete.bg е създаден от родители за родители - за да отговорим заедно на въпросите, да се справим по-успешно с проблемите и най-важното - да споделим радостта от нашите деца.

Защото препятствията по пътя ни не са малко. Ще растем заедно с децата си - с техните радости, с техните страхове и с техните болести.

И ако екипът ни успее да ви даде отговор поне на малка част от въпросите ви, помогнем ви да се справите с някои от проблемите си и не на последно място - накараме ви да се усмихнете в забързаното ежедневие - то значи сме изпълнили целите си.

А вие ни показвайте децата си - изпращайте ни техните снимки, за да видим колко са чаровни, разказвайте ни техните постижения, за да се убедим колко са умни и споделяйте общите ви преживявания - смешните случки, тъжните моменти и щастливите празници.

Защото вашите истории са неизменна част от развитието на Dete.bg.

Най-четени

Галерии

Анкета

Ще пътувате ли през празничните дни?