Звездите с лоша репутация

101
Звездите с лоша репутация

Кой води класацията?

Бихте ли си купили нещо от Парис Хилтън? Изследване на Ipsos показва, че 60% от американците нямат никакво доверие в г-ца Хилтън.

Това я прави звездата с най-нисък рейтинг, като тя изпреварва дори Чарли Шийн (52%), Бритни Спиърс (45%) и Канйе Уест (45%) в непрестижната класация, пише profit.bg.

В списъка на най-непопулярните знаменитости влизат и Арнолд Шварценегер (44%), Тайгър Уудс (42%), Ким Кардашян (38%), Мел Гибсън (33%), Доналд Тръмп (31%) и ЛеБрон Джеймс (31%.

При Уудс, Шийн, Хилтън и Спиърс неодобрението е по-голямо сред жените, отколкото сред мъжете.

Това изследване не се прави само за забавление - то се взема много на сериозно от компаниите, когато решават кои знаменитости да поканят за рекламни лица и кои не.Известната личност, която се радва с най-голямо одобрение в САЩ, е Бети Уайт. 89-годишната актриса се радва на доверието на 86% от анкетираните.

Други „златни мини" за рекламодателите са Дензъл Уошингтън (85% одобрение), Сандра Бълок (84%), Клинт Истууд (83%) и Том Ханкс (81%). Малко зад тях са Харисън Форд (80%), Морган Фрийман (79%), Кейт Мидълтън (79%), Уил Смит (77%) и Джони Деп (76%).Добави коментар