Зодиите, които не искат да чуят за сватба

379
Зодиите, които не искат да чуят за сватба

Представителите на някои зодиакални знаци не изпитват и капка съмнение или тревога от сериозното обвързване. Други обаче изпитват страх и имат дори фобия при споменаването на думата "сватба"

Бракът е сериозна крачка за всеки човек. Представителите на някои зодиакални знаци не изпитват и капка съмнение или тревога от сериозното обвързване. Други обаче изпитват страх и имат дори фобия при споменаването на думата "сватба", според Дарик радио.

Вижте кои са те:

Овен

Овенът действа по свой собствен начин и по свои правила. От човека до себе си той очаква пълно разбирателство и подчинение. За нищо на света не би рискувал свободата си, за да се съобразява постоянно с някого.

Представителите на този знак се страхуват да не изгубят свободата си, но пазят и самите себе си. Във връзките си те рядко успяват да се чувстват цялостни и в синхрон с половинката си.Близнаци

Близнаците се славят със своята комуникативност. Те винаги грабват вниманието и успяват да запълнят тишината. Дойде ли времето на задълбочени и сериозни отношения обаче, Близнаците изключват. Сякаш някой натиска бутон за режим без звук.

Спират да намират общи теми с половинката си, която вече знае до болка всичките им шеги и истории. Бракът за тази зодия е всичко, от което някога са се страхували.Добави коментар