Жизел Бюндхен се отнася с тялото си като към храм

225
Жизел Бюндхен се отнася с тялото си като към храм

33-годишната красавица винаги намира време в натоварения си график за бърза тренировка

Супермоделът Жизел Бюндхен се отнася с тялото си като към храм. 33-годишната красавица винаги намира време в натоварения си график за бърза тренировка, за да накара тялото си да се почувства "живо".
"Тялото е храм. Обичам да се движа. Вече не играя често волейбол, но яздя, карам сърф и играя плажен тенис. Спортувам където и да съм. Тренирам кунг фу, бокс, пилатес… Това ме кара да се чувствам жива. Ако не движа тялото си, не се чувствам добре", казва тя пред канадското издание на списание Elle.
Красавицата сподели, че трудно успява да намери баланса между личните ангажименти и работата. Тя отделя по-голямо внимание на проектите, с които се захваща, пише БГНЕС.


"Понякога си лягам щастлива от свършената работа. Друг път ми се иска да бях направила нещата по различен начин. Понякога ми е трудно да пътувам по работа. Трябва да водя сина си на училище, да гледам малкото си дете. Засега искам да си остана у дома. За щастие имам възможността да избирам ангажиментите си, защото работя това нещо през последните 20 години", казва Жизел Бюндхен.Добави коментар