Женският характер в бюста?

42
Женският характер в бюста?

Особеностите в характера на една жена си личат най-много на голо

Женският характер може да откриете във формата и размера на гърдите, твърди италианският сексолог Пиеро Лоренкони. Според него особеностите в характера на една жена си личат най-много на голо.

Жена с големи гърди с форма на пъпеш може да изглежда секси, но тя не е много заинтересована от секса, макар да обича да й се възхищават. Формата на лимон подсказва за огнена партньорка. Те са енергични в леглото, обожават да се смеят и са пълни с живот.

Жени с гърди с формата на ананас са интелигентни и често гонят успехи в кариерата. Ако веднъж някой мъж спечели сърцето й, тя няма да му изневери, посочва БГНЕС. Формата на грейпфрут (кръгли и твърди) не са показател за блестящ секс. Тези жени изглеждат еротично, но всъщност са срамежливи и ограничени под завивките. Нежността им е много по-важна от секса.

Формата на портокал говори за уверени жени, които знаят какво искат от живота. Малко вероятно е да се приберат с вас само заради секса. Те се радват на приятелските разговори с партньора и дългите среднощни приказки.

Жените с гърди във формата на череши може да имат много малки гърди, но са забавни и вълнуващи. Интелигентни са, което ги прави почти винаги идеални за сериозна връзка. Но в леглото са мирни и не са готови на големи каскади.Добави коментар