Женски "ритуали"...

104
Женски ритуали...

...които ще харесат на мъжете

Мъжете са от Марс, а жените от Венера, но има нещо, което стремглаво приближава двете планети - манията по красотата.

Не можем да виним половинките си в прекалена суетност, след като самите ние ежеминутно ги обсипваме с очаквания за външния им вид. Но пък това улеснява задачата ни при избора на подарък за празниците, защото има неща, които ще харесат както на теб, така и на него, пише woman.bg.

Липосукция

Липосукцията е една от най-популярните пластични операции сред мъжете. Бирените коремчета отдавна не са на мода и господата прибягват до това, за да оформят тази част на тялото, докато ти я предпочиташ, за да изваеш стройни бедра.

Ботокс

Не само ти си вманиачена по въпроса за бръчките, половинката ти също. Ботоксът дава резултати в рамките на една седмица, затова и ще му се понрави, ако го зарадваш с ваучер за процедура за подмладяване.

Мезотерапия

Казаното за ботокса важи с пълна сила и тук. Съвременният мъж държи на външния си вид и бавно, но сигурно се сближава с околоочния крем. Може би е време да го запознаеш и с мезотерапията.

Масаж, спа процедури

Усещането за свален от плещите товар и сладката омая от етеричните масла са подарък, който ще го размекне - буквално. Масажът и спа процедурите отдавна не са глезотии за жени, които по цял ден работят върху себе си. Те са твоят начин да му кажеш, че оценяваш всички усилия, които полага, за да се чувстваш добре.

Най-хубавото е, че можете да направите всичко това (без липосукцията, разбира се) заедно, без да се налага единият отегчено да чака другия или пък да върти волана надлъж и нашир през града.Добави коментар