Жените, на които Playboy...

371
Жените, на които Playboy...

... предложи поне 1 млн. долара

Още от първото си издание с Мерилин Монро списание Playboy търси популярни жени, които да се снимат за неговите страници - стратегия, която го превърна в емблематично списание, пише CNBC.

Осигуряването на фотосесии на някои от най-известните секс символи в света е ключова стратегия на Playboy, която допринася за продажбата на милиони броеве - понякога с привличането само на един модел.

Много от най-търсените жени обаче не са склонни да се появят на страниците му. Така Playboy се налага да отправя големи оферти, като някои от тях се смята, че надхвърлят 1 млн. долара, за да насърчи известни знаменитости да се снимат.

От Playboy не коментират предлаганите оферти, но много от самите знаменитости са потвърждавали в медиите, че са им били предлагани големи суми, за да украсят списанието.

Вижте кои дами са получили големи предложения, за да се появят в Playboy и кои са отказали:

Хайди МонтагСпоред тогавашния й годеник Спенсър Прат, Хайди Монтаг е получила оферта за 1 млн. долара, за да покаже "новото" си тяло в Playboy, след поредица пластични операции. Въпреки че Монтаг, в крайна сметка, се появява в септемврийското издание на Playboy за 2009 г., фотосесията й не включва голота, припомня profit.bg. Не е ясно дали е получила първоначално предложените й 1 млн. долара.

Дженифър АнистънСлед предизвикателното появяване на Дженифър Анистън на корицата на списание GQ през 2008 г., от Playboy предлагат на бившата звезда от сериала "Приятели" 4 млн. долара, за да позира за списанието. За ужас на много фенове на Playboy, Анистън отказва офертата, като се смята, че е заявила на издателя Хю Хефнър че, "Сесията в GQ е била изкуство, а Playboy е секс."

Ашли СимпсънPlayboy отправя друга голяма оферта към Ашли Симпсън на стойност 4 млн. долара, според TMZ. По подобие на Анистън, Симпсън, която е по-малката сестра на певицата Джесика Симпсън, отказва, показвайки, че големите хонорари не винаги са най-добрия начин да си осигуриш фотосесия.

Фокси БраунРап изпълнителката Фокси Браун е заявила през юли 2011 г., че обмисля оферта на стойност 2 млн. долара, за да позира за Playboy, според New York Post. Музикалната кариера на Браун се сблъсква с най-различни проблеми - от загуба на слуха на изпълнителката до съдебни присъди и чек на стойност 2 млн. долара би бил добре дошъл за Браун.

Линдзи ЛоънСпоред TMZ, Лидзи Лоън наскоро е сключила сделка за "почти 1 млн. долара", за да позира за списанието. От Playboy засега не коментират новината. От TMZ твърдят, че Лоън първоначално е отказала предложение за 750 000 долара, но в крайна сметка се е споразумяла със списанието. Също според TMZ, снимките на Лоън са започнали през уикенда, но все още не е ясно кога ще се появят в списанието.

Мелиса Джоан ХартДруга знаменитост, за която се твърди, че е получила сериозна оферта, за да се появи в Playboy, е актрисата Мелиса Джоан Харт. Харт е получила предложение за 1 млн. долара по времето, когато се снима в сериала "Сабрина младата вещица." Въпреки че е казвала, че е изкушена да "смени имиджа си на добро момиче," в крайна сметка Харт отклонява офертата на Хефнър.

Денис Ричардс и Памела АндерсънПамела Андерсън и Денис Ричардс са стари познайници на Playboy. Андерсън се е появявала рекордните 13 пъти, а Ричардс краси корицата на списанието през 2004 г. Андерсън и Ричардс, които се сприятеляват по време на снимките на филм през 2007 г., са получили оферта за 1 млн. долара, за да се появят заедно в списанието. Това предложение така и не се увенчава с успех, а от Playboy отказват да коментират офертите си. За последното си появяване в Playboy се твърди, че Андерсон получава 25 000 долара, които дарява за благотворителност.

Рейчъл ХънтърПоредната голяма оферта, отправена от Playboy, е била към супермодела и актриса Рейчъл Хънтър, която се твърди, че е преследвана от списанието за фотосесия от 17-годишна. Хънтър, в крайна сметка, се появява в априлското издание на 2004 г. на 35-годишна възраст. В медиите се говори, че тя е получила 1.8 млн. долара, за да позира за списанието.

Последвайте ни и във Фейсбук.Коментари

Коментар: 1
Хайди Монтаг

този модел на първата снимка не е Хайди Монтаг ... Хайди е дребосък :)) п.с. Линдзи се е съгласила вече


  • 1

Добави коментар