Жените гледат жени, не мъже

100
Жените гледат жени, не мъже

Една трета от жените повече се впечатляват от жена с изящна физика, отколкото от мускулест мъж

Жените отделят повече време, оглеждайки другите дами, отколкото вглеждайки се в мъжете, пише в. "Дейли мейл". Най-голямо внимание поданичките на Нейно Величество отделят на това какви дрехи носи "конкуренцията", какви са прическите й, има ли целулит и пластични операции на бюста.

Един от най-важните въпроси, който терзае дамите на Острова е: "Тя по-слаба ли е от мен?". От дамския поглед не убягват обувките, тена, побелелите корени на косата и тлъстините около кръста.

От запитаните 2000 пълнолетни британки, половината си признали, че харесвали да се "сравняват" с жените, с които работят, познават или са приятелки. Най-честото място за сравнение се оказвал плажът, като 80 на сто от запитаните доверили, че предпочитали да имат добра видимост към околните представителки на нежния пол, когато се припичат на пясъка.

Десет на сто от анкетираните признали, че винаги биха желали да изглеждат по-добре, отколкото "конкуренцията". Анкетата установила, че една трета от британките биха били по-впечатлени от жена с изящна физика, отколкото от мускулест мъж.

42 на сто доверили, че се обличат добре, по-скоро за да поразят съперничките си, отколкото да впечатлят мъжката компания. На половината от запитаните им ставало много приятно, ако получат комплимент от друга жена за това как изглеждат. А 43 на сто от участничките в анкетата доверили, че не вярвали нито на една дума от мъжките комплименти, според vesti.bg.Добави коментар