Жени признават какво в мъжете им ги кара да изневеряват

1392
Жени признават какво в мъжете им ги кара да изневеряват

Представителките на нежния пол, които търсят щастие извън домашното огнище, считат, че не получават достатъчно дарове и цветя от брачните си партньори

Според сайта за извънбрачни връзки Gleeden 74 процента от задомените дами са на мнение, че съпрузите им са големи циции, съобщава в. "Метро".

Представителките на нежния пол, които търсят щастие извън домашното огнище, считат, че не получават достатъчно дарове и цветя от брачните си партньори.

69 на сто от анкетираните жени доверили, че стиснатостта на половинките им била главната причина, заради която били решили да им изневерят, съобщава Дарик радио.

В проучването участвали 5000 жени Над половината от тях доверили, че са имали караници с партньора си заради неговата стиснатост. Най-честите аргументи на мъжете били - "Щом искаш толкова много подаръци, защо не си ги купиш с твоите пари?"

Повечето анкетирани дами изтъквали, че в случая не ставало дума толкова за вещи и пари, колкото за отношението, което подсказват подаръците. Даровете намекват, че жената е обичана. Липсата на щедрост при 39 на сто от респондентките им говорела за това, че са недооценени като личности.

Добави коментар