Жената трябва да...

137
Жената трябва да...

Шест задължителни неща за идеалната жена

Мъжете определят сексуалността на жените по различен начин, но има някои "критерии", които всички кандидатки за сърцето на мъжа трябва да покриват, посочва Дарик радио.

1. Жената трябва да е игрива. Според мъжете трябва да има игриви и забавни жени, които могат да се смеят на самите себе си, без да се страхуват, че това ще развали репутацията им.

2. Жената трябва да е красива.
Не съществува определение за "красива жена", но повечето мъже я описват като жена с хубава фигура и красива коса. За да бъдат привлекателни в очите на мъжете, трябва да личи, че жените се грижат за външния си вид.

3. Жената трябва да е отворена към нови неща в секса. Някои мъже не крият, че искат да се оженят за девица, но понякога жадуват за връзка с жена, която знае как да им достави удоволствие. Всички представители на силния пол са единодушни, че опитът е без значение, важно е да си готова да експериментираш.

4. Жената трябва да казва "благодаря". Мъжете обичат да чуват оценка за техните усилия да изберат ресторант, да купят цветя и т. н. Те високо ценят жените, които умеят да се отблагодаряват и по този начин да показват, че наистина оценяват постъпката им и са прекарали добре.

5. Жената трябва да може да се целува. Всеки мъж иска да попадне на жена, която, когато го целува, земята пропада под краката му. Това умение значително увеличава сексапила в очите на мъжа.

6. Жената трябва да нарушава правилата. Всички момичета имат правила и принципи, но е задължително понякога да си казват "Днес е ден без правила".Добави коментар