Зейнеб Маджурова стана майка на момиченце

223
Зейнеб Маджурова стана майка на момиченце

Новината съобщи лично младата майка

Репортерът в предаването „На кафе” Зейнеб Маджурова стана майка. Новината съобщи лично младата майка в предаването, като сподели и името на бебето - Мириам. Тя се родила изключително едра - 4130 гр., въпреки че хората не забелязвали, че Зейнеб е бременна до седмия месец.

„Това не е било тайна, защото е най-хубавото събитие, което може да се случи на двама души, които много се обичат. Аз много исках да изживея този момент, да му се насладя истински. Да го превърна в абсолютно вълшебен миг. Най-вече благодарение на здравословна бременност успях да изживея това. Седмица преди да родя бяхме в планината. Успях да се разходя", сподели Зейнеб в ефира на предаването.

Самата бременност протекла изключително спокойно и безпроблемно, като Зейнеб дори сподели, че в деня преди да роди е направила 8-километров преход в планина. Че Зейнеб е бременна беше публична тайна, макар че репортерката не се похвали официално до нейния край. Причината за това е лично решение на нея и любимия ѝ мъж, които искали да споделят прекрасния момент.

Мъжът до Зейнеб е бизнесменът Стоян Балевски. По негов адрес репортерката каза, че е изключително красив и интелигентен и се надява, че малката Мириам ще прилича на него.

Добави коментар