За Радина, бебето и Деян

102
За Радина, бебето и Деян

Бебето Христо ги е направило не само щастливи родители, но и по-уравновесени личности

"Докато Радина снимаше в "12А", аз разхождах Христо около локациите на продукцията – от рано сутрин до късна вечер. Из различни квартали на столицата. Опознай София, за да я обикнеш", разказа Деян Донков за всекидневието с шестмесечния сладур, кръстен на дядо си, известният художник Христо Кърджилов.

Прочутият актьор и неговата любима жена бяха гости на Стаси Кара в "Като на кино", посочва вестник "Стандарт". Радина сподели, че е успяла да изиграе главната роля в тийнейджърския филм, благодарение на това, че с Деян са отличен отбор и всеки е готов да бъде опора на другия.

"Аз съм учителка по литература на проблемен клас. Лентата е продължение на успешния "11А". Моята Лина вярва, че може да направи своите абсолвенти по-добри и по-достойни. Темата е много сериозна. Сценарият е на Николай Колев, режисьор е Магдалена Ралчева".

Самата Радина е карала тежък пуберитет, била е трудна ученичка. Не по-лесен е бил и Деян. "Не се подчинявам на когото и да било просто така – трябва да почувствам основания за това в сърцето си", категоричен е Донков. И двамата са категорични - бебето Христо ги е направило не само щастливи родители, но и по-уравновесени личности. "Пораснах, станах по-зряла", изповядва се Радина.Добави коментар