За две седмици: Мона свали 12 кг след раждането

579
За две седмици: Мона свали 12 кг след раждането

Само две седмици след като гушна първата си рожба, актрисата Мона Гочева тежи с 12 кг по-малко. По време на бременността си пък качила цели 22. За това се похвали самата тя с публикация в социалните мрежи.

„Вече 14 дни съм мама, и въпреки леката умора и недоспиването, никога не съм се чувствала по-щастлива, пълноценна и значима. Нямам много време да се грижа за външния си вид и всъщност единствената глезотия, която мога да си позволя, откакто родих, е бърз душ и скоростно омазване с лосион и крем за лице.

Публикувам тази снимка, за да докажа още веднъж, че жените сме истински машини и това, което се случва с тялото ни преди, по време и след бременността, е истинско чудо!

Докато бях бременна, качих 22 кг. 2 седмици след раждането съм с 12 кг надолу, а коремът ми се топи с всеки час! (Без никакви диети, режими, колани и т. н. ) Друго си е, когато си виждаш краката и сам си обуваш чорапите“, написа Мона и добави две снимки с оголено коремче.

Вестник Монитор припомня, че миналия месец звездата от сериала "Революция Z" дари съпруга си Радослав Гочев с момченце, което носи името Никола.

Мона и синът на продуцента Димитър Гочев се ожениха през лятото на 2017 г. Миналият август пък стана ясно, че семейството е в очакване на първото си дете. Мона през цялото време държеше информирани със състоянието си не само близките си, а и последователите си в мрежата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mona Gocheff (@monagocheff) onДобави коментар