За бенките

1239
За бенките

Белег за рани в предишен живот?

Бенките се появяват върху тялото на бебето, след като се роди. Обикновено това са белези от минал живот – на това място човек е имал рана.

При хипноза, която връща хората в миналите им прераждания, се оказва, че точно там, където имат бенки, са били ранявани.

Понякога тези рани са били смъртоносни. Някои от бенките представляват стари белези от жигосване, направени в някой от предишните животи на човека, пише woman.bg.

Бенката на главата е най-доброто разположение на този знак от предишен живот, независимо какъв размер или форма има. Бенките на главата помагат на човек да е самостоятелен.

Бенка, разположена на рамото, помага за по-лесно преодоляване на житейските трудности, като че ли някой друг поема върху себе си част от грижите.

Бенките върху гърба предвещават преодоляване на заговор на врагове, този човек ще трябва да се справя сам с преодоляване на интриги и дългогодишна вражда.

Бенките на лицето провокират собственика си към безразсъдни постъпки. Бенката на гърдите обрича човека на любовни мъки.

Бенката на корема е знак, че човек трябва да е по-внимателен към здравето си.

Бенка на дупето говори за това, че човек лесно може да изпадне в нелепа ситуация. Бенка върху вътрешната част на бедрата предрича любовни неуспехи.Добави коментар