Йовка е бременна

79
Йовка е бременна

И бащата на детето е Радко

Гледате ли "Столичани в повече"? Ако да, значи ще ви е интересно да разберете, че през новия сезон на сериала ще станете свидетели на немислими до момента ситуации между Чеканови и Лютови.

Двете семейства ще празнуват заедно рожден ден, ще си разменят комплименти, ще кроят общи планове за бъдещето.

Как е възможна тази драстична промяна в отношенията между двете вражески фамилии – това ще стане ясно в новите епизоди на хитовия сериал, които се завръщат на 7 март от 21:00 часа по bTV.

Любовта и последиците от нея отново ще определят голяма част от ежедневието на героите. Йовка ще разбере, че е бременна от Радко и ядосано ще му съобщи новината.За сина на Рангел това разкритие ще дойде като гръм от ясно небе и коренно ще промени възгледите му. Той ще предприеме действия, които ще доведат до сериозно объркване дори на най-близките му хора, а едно необмислено решение ще застраши живота му.

Чувствата на Пацо към Гълъбина ще стават все по-силни, а идеите му за ухажване – още по-оригинални и комични. Кръчмарят ще стигне толкова далеч в постъпките си, колкото никога не е вярвал, че ще има смелостта да отиде.

Пацо ще направи нещо немислимо, за да бъде с любимата си жена. Какво е то, зрителите ще разберат в новия сезон на „Столичани в повече” – от 7 март, от 21:00 часа, по bTV.Добави коментар