Йончева свалила 9 кг

108
Йончева свалила 9 кг

Тайната за нейното отслабване се оказа съвсем елементарна и най-вече евтина

Журналистката Елена Йончева се сдоби с първата си рожба на 51 години, с което стана повод за аплодисменти. Смелостта ѝ е безспорна и поради това съдбата я дари със здраво и прекрасно бебе, пише zajenata. Като всяка жена обаче, Йончева е искала бързо да свали натрупаните килограми.

Елена Йончева направи почти рекорд в това стопяване на килограми, което е трудно за повечето. Тъкмо затова перфектната фигура, която показва днес, шашна всички. А това, което й е помогнало, накара колежките и приятелките й буквално да полудеят. Тайната за нейното отслабване се оказа съвсем елементарна и най-вече евтина. Смес от само две съставки стопила излишните килограми на Елена Йончева и я направила дори по-слаба от преди.

Цялата философия на това отслабване се оказа смес от вода, канела и джинджифил. Това е, нищо повече. Сипвате 250 грама вода и я оставяте да заври. Когато заври, слагате в нея малко канела на прах по-малко от половин чаена лъжичка. Разбърквате и сваляте от котлона, а после добавяте съвсем малка кафяна лъжичка настърган джинджифил. Оставяте да изстине и го изпивате. Пие се всеки ден, но само по веднъж, споделя Елена Йончева с колегите си, някои от които вече се хвалят с първите си резултати от по един или два свалени килограма.

Журналистката специално пиела тази смес за отслабване сутрин на гладно, но не е проблем да се консумира и по друго време на денонощието. Условието е само едно - ако се приема вечер, то да замести вечерята и да се остане само на тази напитка, пише вестник "24 часа".

Ефектът на канелата за отслабване е известен отдавна като тя влиза в състава на редица рецепти за изгаряне на мазнини и засилване на метаболизма на тялото. А за ползите в тази насока на джинджифила има написани трактати като освен това той е и едно от най-полезните неща за здравето.Добави коментар