Йоана Буковска се омъжва

155
Йоана Буковска се омъжва

След броени дни

120 гърла ще викат „горчиво!” на сватбата на актрисата Йоана Буковска и избраника й Иван. Събитието е след броени дни в столичен хотел.

Роклята на младоженката ще бъде лятна и изискана, няма да бъде изцяло в бяло, ще има „интересни акценти”, открехна завесата самата булка. Неин дизайнер е Вяра Георгиева от модно студио „Феде”, посочва hotnews.bg.

От три седмици звездата на българския театър и кино изцяло се е посветила на предстоящата церемония. Подпис под брачното свидетелство на Йоана и Иван ще сложат една от най-добрите й приятели - Мариана Йотова, и съпругът й – адвокатът Марин Йотов. Кумата е нейна състудентка и актриса, стартирала наскоро самостоятелната си кариера като поп певица с парчето „Думи три”.

„Кумовете ни празнуват тази година 10 години брак, така че са се доказали като семейство. Те са потвърждение за това, че всичко може да ти се случи в живота, стига да си попаднал на точния човек”, философски отбелязва бъдещата булка.

За шаферка Буковска е избрала гримьорката Татяна Слепцова-Тита, също нейна приятелка. Актрисата не скри, че в церемонията ще се включат и много шаферчета.

Йоана и любимият й Иван се запознават преди две години и половина в новогодишната нощ. Компаниите им празнували в едно и също заведение. В разгара на купона двете групи се смесили и така двамата кръстосали погледи за първи път. Месец по-късно Йоана поканила Иван на гости, а после и заживели под един покрив.Добави коментар