Яж сандвичи 4 дни, за да свалиш 3 килограма

298
Яж сандвичи 4 дни, за да свалиш 3 килограма

Скандално или не, „сандвичовата диета” помага за стопяване на излишните килограми

Скандално или не, „сандвичовата диета” помага за стопяване на излишните килограми. Специалисти препоръчват на хората, които нямат проблеми с храносмилането и искат за четири дни да свалят до три килограма, да се консумират само сандвичи.

Има уловка, нали? Очаквате да се появи всеки един момент. Даваме ви я! Ще се наложи да ядете точно определени сандвичи, а не каквито си изберете вие – с масло, тлъстичко месо, салам или други съставки по избор.

Основа на диетичните сандвичи е пълнозърнеският хляб. За един ден можете да изядете само 500 грама от него. Останалите продукти, присъстващи в диетата, са нискокалорични и се режат на тънко. Сандвичите се ядат на всеки два часа.

Примерно меню за деня:
8-10 филии хляб;
200 грама нискомаслена сметана или обезмаслена извара;
1 варено яйце;

Вижте още: 5 лесни начина да отслабнем

2 резена варено или запечено нетлъсто месо;
10 грама зехтин;
5-7 маслини или половин авокадо;
2 броя плодове по избор;
пресни зеленчуци и подправки на корем.

По време на четирите дни пийте около 2 литра вода на ден. Позволена е консумацията и на чай, но без захар. В моменти на криза специалистите позволяват веднъж дневно да изядете лъжичка мед или изпиете чаша фреш от плодове.

Предупреждаваме, че няма да ви изненадаме със следващия си съвет: по време на диетата е препоръчително да се занимавате активно със спорт и да правите продължителни разходки на чист въздух.Коментари

Коментар: 1

8-10 филии на ден????!!!!!!


  • 1

Добави коментар