Време за мама - маникюрът

456
Време за мама - маникюрът

Вижте най-актуалните тенденции за сезона

Тази година модата в маникюра е на страната на майките. Всички ние, които ежедневно сменяме памперси, къпем малки главички и перем бебешки дрешки, трудно поддържаме дълъг маникюр.

И ето - тенденциите през 2011 г. са в подкрепа на късите нокти. С които няма опасност да одерем нежната кожа, а освен това и изискат минимална поддръжка.Модерните цветове на лака за нокти за сезон пролет-лято 2011 са бял, сив, шоколадов, бежов, пастелни тонове, както и ярки цветове “металик” – червен, син и др., посочват от woman.bg.

Изключително актуални са лаковете, които наистина наподобяват метал – сребро, злато или мед. Дизайнерите ви препоръчват да съчетаете яркия маникюр с пастелни и неутрални нюанси в облеклото, а белият, сив и пастелен лак с неонови тонове на тоалета.

Яркият връх на нокътя също е на мода, препоръчително е да се използва контрастен цвят. Друго модно течение на сезона е поп-арт-графиката. Върху ноктите се изписват рисунки, съответстващи на модните щампи по дрехите за сезона пролет-лято – симетрични точки, карета и райета, ориенталски орнаменти.

През лятото особено оригинално ще изглежда маникюр, който да наподобява цветовата гама и рисунъка по дрехите ви или по банския ви костюм, пише още woman.bg.Какъвто и маникюр да изберете, не пренебрегвайте ноктите си - те ни дават самочувствие, дори и когато ги показваме само на дръжката на бебешката количка!

Снимки: woman.bgДобави коментар