Време е за диета, за да смъкнете килограмите трайно

190
Време е за диета, за да смъкнете килограмите трайно

Лятото е най-подходящото време за постигане на желаните килограми, тъй като спазването на диета е по-приятно и по-ефективно, отколкото през останалите сезони

Лятото е най-подходящото време за постигане на желаните килограми, тъй като спазването на диета е по-приятно и по-ефективно, отколкото през останалите сезони. През най-топлия сезон от годината отслабването е много по-лесно. Причините са: повече възможности за спорт и движение на открито, свежи плодове и зеленчуци в изобилие, пътешествия и емоции, които ни зареждат и не похапваме обилно всеки път, когато седнем на масата.

Редовното хранене отново е най-важно, за да сте във форма. Закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря – не трябва да пропускате нито едно хранене. Хапвайте повече пресни сезонни храни, за да заредите организма си с ензими и енергия, съветва Дарик радио. Така ще се чувствате бодри и енергични, ще подобрите метаболизма си и ще стопите натрупаните през зимата килца.

Наситените мазнини (червено месо, пълномаслени сирена и краве масло) може да замените със зехтин, сурови ядки и семена. Най-важното е ежедневно да се приемат по 2-2,5 литра вода, фреш или чай.

Ефектът от добрата лятна диета ще продължава да става още по-видим с всеки изминал ден. А ако я превърнете и в свой постоянен хранителен навик, ще изглеждате и ще се чувствате в отлична форма.

Добави коментар