Влязохме в ретрограден Меркурий. Какво съветват астролозите?

352
Влязохме в ретрограден Меркурий. Какво съветват астролозите?

Ретроградният Меркурий не е проблем за тези, които знаят какво правят и внимават

На 7 юли настъпи поредната за 2019 г. ретроградна фаза на Меркурий. Следващата такава фаза ще настъпи на 31 октомври тази година. В периода 7-18 юли Меркурий ще остане в знака на Лъв. От 19 до 31 юли ще премине през Рак, акцентирайки върху Рак, Риби, Скорпион, Везни, Овен и Козирог. По време на тази ретроградна фаза ще е важно да преосмислим своите действия и думи, да овладеем егото си.

Ретроградният Меркурий не е проблем за тези, които знаят какво правят и внимават. Това каза астрологът Ива Иванова, цитирана от агенция "Фокус“. По думите й ретроградният Меркурий като цяло означава проблеми с общуването. Тя обърна внимание, че периодът може да предизвика проблеми и с договорите, които се подписват.

"Периодът дава проблеми с техниката, но и възможност за поетично-литературно творчество“, обясни Иванова. Тя коментира, че за тези, които могат да пишат стихове, периодът на ретрограден Меркурий, е чудесен. Иванова допълни, че хората, които са родени с ретрограден Меркурий, в този период са безкрайно успешни.

"Хората с ретрограден Меркурий малко или много са интроверти. Вгледани са вътре в себе си. В този период успяват да си изяснят всички онези въпроси, които до този момент не са им били ясни. Това е период, който е много подходящ за творчество. Ако направите преглед на поети, писатели и отчасти композитори, ще видите, че повечето от тях са с ретрограден Меркурий. Това е период, в който вглеждайки се вътре в себе си, можем да имаме успехи в сферата на творчеството. Всичко онова, което е творческо е хубаво за този период“, посочи още астрологът.

Добави коментар