Вижте снимка от медения месец на Кейт и Уилям

129
Вижте снимка от медения месец на Кейт и Уилям

Двамата са бесни на австралийско списание

Принц Уилям и съпругата му Кейт са бесни, след като снимките от интимния им меден месец станаха публично достояние.

15 месеца след почивката им на Сейшелите, последвала сватбата на века на 29 април 2011 г., фотосите на двамата влюбени са публикувани във второто по оборот списание в Австралия - "Woman's Day", съобщи MarieClaire.co.uk.

Ексклузивните снимки, на които се вижда принц Уилям, обут в шарени гащета, и Кейт с черен бански, са щракнати по плажовете на Сейшелите миналия май, когато младоженците изкараха десетдневна почивка-мечта.Говори се, че до последно дори самата младоженка не е знаела къде отива и че целият меден месец е бил замислен от принца като изненада.

Все още не е ясно как месечното списание се е сдобило с фотографиите. Смята се, че няколко вестника са знаели строго пазената тайна за местоположението на Уилям и Кейт, но са решили да не пращат свои фоторепортери.

След медения си месец двамата съпрузи дори специално благодариха на властите на Сейшелите, че са им осигурили запомняща се почивка, на която са успели да се насладят изцяло. Все пак явно властите не са успели да предпазят напълно двамата млади от набезите на папараците.

Ето и снимката на корицата на австралийското списание, което се очаква да бъде изкупено като топъл хляб, посочва ТВ7.Добави коментар