Вижте детската градина на принц Джордж (снимки)

122
Вижте детската градина на принц Джордж (снимки)

Наследникът на британската кралица посещава от вчера Westacre Montessori School в Норфолк

Принц Джордж вече ходи на детска градина. Наследникът на британската кралица посещава от вчера Westacre Montessori School в Норфолк.

За да отбележи събитието, дворецът Кенсингтън публикува две снимки на малката кралска особа със синя раница. След което отправи молба към медиите да не безпокоят персонала и децата от детската градина.

Публикуването на снимки на децата от кралското семейство, които посещават за първи път детска градина или училище, са традиция още от времето на принц Чарлз.

Бащата на Джордж – принц Уилям, както и неговия брат Хари, направиха първите си стъпки в училище с тълпа от фотографи от другата страна на улицата.

Вижте още: Малките грешки на херцогиня Кейт, които дразнят кралицата

Уилям и Кейт са избрали тази детска градина, която не се намира в близост до тяхното жилище в Лондон, заради  неприкосновеността на личния живот и сигурността.

Знаейки, че фотографите и кралските кореспонденти имат желание да документират този исторически ден за Джордж, двамата родители публикуваха сами снимки, за да бъде детето спокойно в този момент. Добави коментар