Виктория подари кола на Дейвид

70
Виктория подари кола на Дейвид

Харпър Севън ще расте в САЩ

Виктория Бекъм иска да отглежда дъщеря си в САЩ. Модната дизайнерка, която роди Харпър Севън в неделя в Лос Анджелис, иска да остане в САЩ със съпруга си Дейвид и синовете си Бруклин, Ромео и Круз, вместо да се връща във Великобритания, за да може семейството им да се наслаждава на страхотния живот под слънцето.

"Виктория каза на Дейвид, че никога не е била по-щастлива и че сега те имат идеалното семейство. Тя иска Харпър да израсне на място, където може да има прекрасното детство, което имат момчетата. На мястото, където живеят в момента, те могат да играят на плажа през уикенда, да плуват навън всеки ден и да водят страхотен начин на живот, растейки под слънчевите лъчи", съобщи близък до звездната двойка източник.

Дейвид и Виктория се преместиха в Лос Анджелис през 2007 г., когато Дейвид подписа договор с американския футболен отбор Лос Анджелис Галакси, но договорът му с клуба изтича в края на следващата година и 36-годишният футболист не изключва да играе в чужбина.

"Дейвид не изключва да играе за европейски или английски отбор. Но като се има предвид колко са щастливи момчетата и как добре се справят в училище, той знае, че ще им е трудно да се преместят", допълва източникът пред британския таблоид "Сън", цитиран от БГНЕС.

Междувременно стана ясно, че Виктория похарчила 30 000 паунда за класическа кола, която подарила на Дейвид в знак на благодарност, че е бил идеалният съпруг по време на бременността й.Добави коментар