Виктория Бекъм дебелее против старост

377
Виктория Бекъм дебелее против старост

Доктор посочил пътя на 43-годишната красавица към хладилника

Най-известната футболна съпруга в света Виктория Бекъм се е заела с мисията да надебелее като превантивна мярка срещу стареенето. Доктор посочил пътя на 43-годишната красавица към хладилника, в случай че желае да изхвърли кремовете против бръчки.

„Виктория посети хирург в Лос Анджелис и той й е казал, че най-добрият начин да забави стареенето е пълнотата - да яде повече и да пие вода“, издаде пред в. „Дейли мирър“ близък до членовете на разпадналата се група Spice Girls. Според същия източник, Дейвид останал най-доволен, тъй като от години се надявал съпругата му да се откаже от строгите хранителни навици.

Твърде слабата фигура на Виктория е една от най-характерните й черти, но понякога й носи негативи. Наскоро тя обяви, че ще съди ресторант, заради безвуксна реклама на неин гръб. Заведението Sidhu Golden Fish and Chips в Тайнсайд, Англия разполага със служебен бус, на който е изобразена карикатура на звездата като анорексичка. Слоганът към рисунката гласи „Коричките на пиците ни са по-тънки от Викроия Бекъм“.

„Твърде е неуместно да се подиграваш с подобно здравословно състояние и да си безразсъден с репутацията на някого по този начин. Вследствие на това, ние ще вземем съдебни мерки“, заяви говорител на знаменитото семейство Бекъм пред телевизия Foх, цитиран от вестник "Монитор".

В своя защита, мениджърът на ресторанта Сони Сидху отговори, че е „искрено ужасен, че някой наистина може да се обиди“, като добави, че „рекламата е забавен начин да накараш другите да се усмихнат и да избягат от дневната рутина“. Все пак, управителят на Sidhu Golden Fish and Chips не е съгласен да свали карикатурата, тъй като отстоява мнението, че това би бил пагубен момент за свободата на словото.

Добави коментар