Вечната оптимистка

131
Вечната оптимистка

За любовта

Дженифър Лопес е "вечна оптимистка" за любовта. Певицата и актриса неотдавна обяви, че се развежда с третия си съпруг Марк Антъни, който е баща на близнаците й Макс и Ема, но макар да има три провалени брака зад гърба си, Джей Ло е убедена, че отново ще намери щастието.

"Това беше най-трудното решение, което някога съм вземала. Наистина исках това семейство да се получи. Това беше най-голямата ми мечта и работих усилено за нея. И двамата положихме усилия, но понякога не се получава и това е тъжно. Но оставам вечен оптимист за любовта и вярвам в нея...Това продължава да е най-голямата ми мечта", сподели Лопес.

В интервюто за американското издание на сп. "Венити Феър", направено преди официалното обявяване на раздялата, Джей Ло признава, че двамата с Антъни полагали големи усилия да намерят правилния баланс между работата и семейния живот пише БГНЕС.

"Става все по-трудно. В началото след брака ни през по-голямата част от времето и дори преди бебетата да се появятq ние можехме да ходим заедно навсякъде. Не работех толкова много. Няколко пъти съм ходила с него на турне в първите години на брака ни и снимахме филм заедно. След това забременях, появиха се децата и аз отново започнах да работя. Трудно ни е и осъзнаваме това", сподели Лопес.Добави коментар