Ванеса с чорапи в деколтето

115
Ванеса с чорапи в деколтето

И то с чорапите на Джони Деп

Известната холивудска двойка Джони Деп и Ванеса Паради си почиват по южното крайбрежие на Франция. Двамата актьори са се отдали на семейна идилия на борда на голяма яхта в пълна хармония и разбирателство.

Двойката била заснета от папараци на списание Star, докато се забавлява на палубата с група приятели. Ванеса не пропуснала възможността да дефилира с черния си бански костюм.

Звездата изглеждала в идеална форма, но очевидно не била доволна от всички части на тялото си, пише БГНЕС. След втората чаша вино фотографите забелязали, че Ванеса започнала да изпълнява бавен танц, наподобяващ на стриптийз.

За почуда на всички звездата извадила белите чорапи на Джони Деп от деколтето на банския си. При гледката лицето на актьора останало безгрижно и той просто се зарадвал на настроението на съпругата си.

Съвсем наскоро папараците изловиха и друга звезда да слага пълнеж в деколтето си. По време на снимките на сериала "Отчаяни съпруги" Ева Лонгория тъпчела в деколтето си нещо, подобно на салфетка, което получила от асистента си.Добави коментар