Уилям и Кейт ще си почиват

112
Уилям и Кейт ще си почиват

От общественото внимание

Принц Уилям и съпругата му Катрин се завръщат към обикновения си живот. Те искат да живеят спокойно в Уелс, далече от хорското любопитство, до края на годината, докато свикват със съпружеския живот.

Херцогът и херцогинята на Кембридж са живели на спокойствие само няколко дни след сватбата си на 29 април, която беше проследена от около 2 милиарда зрители. Като бъдат настрани, те не само ще се чувстват добре, но и ще са спокойни, че няма да отклоняват вниманието от кралица Елизабет Втора, която догодина ще празнува диамантен юбилей.

Принц Уилям ще се върне към работата си като пилот на хеликоптер. Съпругата му през това време ще обмисли с какви благотворителни каузи иска да се занимава. Кралицата и съпругът й принц Филип подкрепят желанието на младите да стоят настрани от светския живот през следващите месеци, посочва БНТ.

Принц Уилям и Катрин скоро се завърнаха от първото си официално посещение като семейство в САЩ и Канада. Там ги посрещнаха толкова ентусиазирано, че канадският министър-председател Стивън Харпър сравни посещението им с първото турне на "Бийтълс" през 1964 г.

Следващото събитие в британското кралско семейство, което ще привлече много внимание, е сватбата на дъщерята на принцеса Ана - Зара Филипс в края на месеца.Добави коментар