Цветни мигли хит догодина?

54
Цветни мигли хит догодина?

Новите тенденции звучат доста налудничеви, но пък са лесни за постигане

Искате ли да бъдете красиви и догодина? Ако отговорът е „да“, ще трябва да последвате съветите на световните експерти по красота, според които модерното през 2017 г. ще е гримът, придаващ усещането за естествена красота. Новите тенденции звучат доста налудничеви, но пък са лесни за постигане и наистина придават чар.

Според топ гримьора Рейчъл Брук, цитирана от "Дейли мейл", истински бум ще бъдат "луничките". Но дори и да не сте естествено благословени с тях, можете да си направите изкуствени. Масовите козметични марки вече са пуснали такива в различни форми и тонове и то на съвсем прилични цени.

Бронзовият тен се завръща с пълна пара и за да бъдете модерни през следващата година, ще трябва да използвате от новите матови бронзанти, които карат кожата да изглежда като обляна от слънце.

Цветната спирала също се връща на мода. Голям хит ще бъде носенето на спирала за мигли и червило в един и същ цвят, посочва Дарикрадио. Сред най-отличаващите се тенденции са и "осветените" устни тип "омбре" - с по-светъл нюанс в средата на устните и по-тъмен към ръба им.Добави коментар