Трикове за стройна фигура

67
Трикове за стройна фигура

Черното не е единственият ви вариант

Забравете за черното като единствената възможност да скриете малките недостатъци на фигурата си. Стилистите дадоха няколко съвета как да подбирате дрехите си, за да изглеждате вталена и стройна.

На първо място, черният цвят не е единствената възможност, която имате, ако искате да скриете части от тялото си. Дори бялото може да изглежда стилно и да стои добре на по-пълни дами, стига те да знаят какъв модел дреха да сложат, съветва БГНЕС.

Ризите и тениските с V-образно деколте са чудесен избор. Ако има набрана материя около гръдния кош или колан на кръста, ефектът ще бъде още по-голям. Туниките и дългите рокли също са на мода.Свободните и леките тъкани са идеални за прикриване на извивките, които не харесвате. Хипи полите също изживяват своя моден пик. Дългите и шарените стоят най-добре на закръглени фигури.

Най-майсторският трик е да използвате не дрехи, а аксесоари. Умните жени знаят как да насочат вниманието върху друга част на тялото си. Подходящи са дълбоките деколтета с масивно бижу и погледите на околните автоматично ще се приковат там.Добави коментар