Трикове за секси дупе

1414
Трикове за секси дупе

За стегнато дупе се изискват много неща

Искате да имате хубаво дупе? На този реторичен въпрос се отговаря лесно, но за хубаво стегнато дупе се изискват доста неща, които трябва да промените в ежедневния си живот. Ето няколко съвета от woman.bg:

Ваше решение е дали искате да се подложите на операция или с постоянство, диета, гимнастика и масаж да постигнете мечтаното дупе. Няколко са вариантите.

Масажът е всеизвестно средство, помагащо за отстраняването на най-големия враг на красивото дупе - целулита. Учените препоръчват сух масаж с четка от естествен косъм, която трябва да се използва до зачервяване на кожата.В началото използвайте по-мека четка, докато свикнете, но впоследствие е добре да преминете към четка с по-твърд косъм. След приключване на разтриването намажете обилно с крем.

Следващият важна предпоставка е диетата. Ограничете малко храната, забравете за висококалоричните продукти, мазнините и консервираните храни. Хранителният ви режим трябва да съдържа вещества, богати на целулоза, като най-полезни са целината, морковите и цвеклото. За препоръчване е да намалите колкото се може солта, захарта, кафето и алкохола.

Секси формите не се постигат и без малко упражнения. Ако не ви се бяга в парка или не ви се ходи на фитнес, то 3-4 раздвижващи упражнения ще спасят положението. Пуснете си музика, вземете гиричките и няма да усетите как ще изминат 30-те минути, които инструкторите препоръчват да отделяте ежедневно за фигурата си.Надъхвайте се, мислейки си за лятото и плажа, когато ще оберете овациите, а завистливите мързеланковци само ще цъкат с език подир вас.Коментари

Коментар: 3

Това с масажа е абсолютна глупост! Масажът,от който се повлиява целулитът се изпълнява по следния начин в домашни условия: сяда се на края на стол или на леглото и с цяла длан се масажира в посока към дупето,като едната ръка следва другата енергично. Използва се масажно олио и не се допуска болка или зачервяване! Идеята е да се третира дермата,а не най-повърхностния слой на кожата! На дупето се прави масаж с цяла длан,въртяща се по часовниковата стрелка,като отново не се оставя кожата "да почива" от двете длани. 15мин. на ден за месец -2 и ще усетите разлика,като разбира се,се храните редовно и здравословно, и спортувате по мъничко. ;)

Коментар: 2

I az taka....samo otkrih kolko e negramotna avtorkata na tova pisanie! Dosta banalni gramatichni i pravopisni greshki!

Коментар: 1

bla,bla bla...nishto sushtestveno ne prochetoh :(((


  • 1

Добави коментар