Топ 5 на дамския гардероб

151
Топ 5 на дамския гардероб

Какви дрехи трябва задължително да имаш?

Има няколко основни вида дрехи, които не трябва да липсват в гардероба ви. Те не излизат от мода, лесно могат да се съчетават, а с тях винаги се чувствате удобно. Заслужават си инвестицията, но гарантират и качество поне през следващите няколко сезона.

Такива дрехи и аксесоари, според woman.bg, са:

Идеалните дънкиПри много жени дънките са в основата на всяко облекло. Именно на тяхния избор трябва да отделите специално внимание. Голямото разнообразие на модели ще ви позволи да изберете дънки, които скриват недостатъците ви и подчертават достойнствата на вашата фигура.

Малката черна рокляТя никога не е демоде и в същото време е подходяща за всеки повод. От времето на Коко Шанел мини рокличката с цвят на нощно небе не е дреха, а начин на живот!

Пола тип моливТози модел скрива всичко, което не ви се струва перфектно, зрително „повдига” дупето и придава на фигурата секси форма на пясъчен часовник. Този тип пола е любима на много дизайнери и сме сигурни, че и вие трябва да притежавате поне една в черен цвят!

Костюм

Дамските дрехи в мъжки стил са изключително актуални и то не само този сезон - панталони и ризи с типично мъжки кройки, тиранти, папионки, фракове, палта и сака в мъжки силует. С такъв тип костюм ще се почувствате самоуверена и излъчваща елегантност. Бъдете модерни и секси!

Обувки на висок токЗа предпочитане е да са черни, за да може да ги носите както с пола, така и с дънки. Високите токчета удължават визуално краката. Те подхождат почти на всичко и позволяват да създадете множество различни образи.

Всички тези предложения могат да бъдат комбинирани успешно, адаптирайки ги към почти всеки стил на обличане.Добави коментар