Тоалетите на първите дами

434
Тоалетите на първите дами

На кои марки са фенки президентските съпруги?

Едва ли войните и сложните политически перипетии могат да привлекат такова внимание към един политик, колкото неговата нежна половинка. Желязната ръка в маркова кадифена ръкавица Celine често управлява тези, които управляват света, пише profit.bg.

Мишел Обама, САЩНе е много ясно дали е по-лесно да си първия чернокож президент на САЩ или да купуваш рокли Oscar de la Renta, Carolina Herrera и Arnold Scaasi за жена си по време на икономическа криза. Мишел Обама спечели популярност с това, че не само върна елегантния стил на Джаки Кенеди, но успя и да създаде свой собствен.

Карла Бруни-Саркози, ФранцияКралицата на подиумите от 90-те е готова на всичко, за да изглежда малко по-малко секси в ролята си на президентска съпруга. Но нито костюмите Диор, нито ниските обувки успяха да отслабят възродения интерес към старите й фотографии в стил „нюд".

Саманта Камерън, ВеликобританияАристократка и наследница на едно от най-уважаваните имена в старата Англия, британската първа дама проявява учудваща привързаност към не толкова скъпи тоалети, съчетани с по-солидни. При това с добър резултат.

Шантал Бия, КамерунКамерунският диктатор Пол Бия може да се смята за жесток управник, но явно не отказва на жена си поредната рокля Roberto Cavalli или Christian Lacroix Couture. Гледайки г-жа Бия, вероятно можем да си помислим, че покупката на чанта Hermes е единствената грижа на камерунците.

Сонсолес Еспиноза, ИспанияДръзките и елегантни тоалети на съпругата на Хосе Луис Родригес Сапатеро са нейният принос към испанската индустрия. Първата дама на Испания винаги носи родни марки, като предпочита Loewe и Joseph Altuzarra.

Бетина Вулф, ГерманияДобропорядъчната съпруга на германския президент е най-младата в историята на страната. Трябва да се признае, че комбинацията от вечерна рокля и татуировка на рамото определено е авангардна за консервативния политически елит.

Асма ал Асад, СирияНезависимо от все по-сложната обстановка в Сирия, първата дама на страната не изневерява на любимите си Reed Krakoff и The Row. А запазената марка на съпругата на сирийския президент са костюмите с панталон и неизчерпаемия арсенал обувки Christian Louboutin.

Вероника Ларио, ИталияВероника Ларио може и да е бивша, но все пак остава първа дама в пълния смисъл на думата, благодарение на собствените си качества и италианското законодателство. Колко съпруги на политици биха написали статия, в която да изобличават изневерите и недостойното поведение на съпруга си? Вероника и след развода носи перфектно скроени костюми, брилянти и изискани перли.Коментари

Коментар: 1

Шантал Бия, Камерун рическата й е под всякаква критика


  • 1

Добави коментар