Тези майки прекалиха!

477
Тези майки прекалиха!

Майка кара сина си да носи каска постоянно

Наскоро медиите писаха за китайка, която купи апартамент в Ню Йорк за 6.5 млн. долара за своята 2-годишна дъщеря.

Вицепрезидентът на Sotheby Кевин Браун заяви, че лично е развел китайка из Ню Йорк да й показва апартаменти. Тя казвала, че иска нещо в централните части на Манхатън, защото дъщеря й ще учи в Columbia, NYU или Харвард. В хода на разговора Браун бил шокиран да разбере, че въпросната дъщеря е на 2 години!
В крайна сметка жената купила апартамент в сграда, която ще бъде готова след година.

Въпреки че покупката е „странна“ и малко преждевременна, инвестицията е била добра, защото стойността на жилището вече се е увеличила на 8.9 млн. долара, казва Браун.


Вижте още няколко майки, които са прекалили:

Тя е записала неродената си дъщеря в конкурс за красотаАнгличанката Джени Оливър е записала неродената си дъщеря (която вече има име – Ела) в първия й конкурс по красота.
Тя вече има две деца, които се състезават в подобни конкурси и мисли, че колкото по-рано започне кариерата на една „мис“, толкова по-добре. Джени вече е купила рокля и аксесоари за детето, което ще бъде на три месеца по време на конкурса.

Майка кара сина си да носи каска... постоянноДжули Кук кара сина си Алекс да носи каска постоянно, защото се страхува, че нещо може да му се случи.

Това започнало откакто детето било на 9 месеца.

Тя е обезопасила и цялата си къща с възглавници.

Синът й е трябвало да носи каската дори на сватбата й.

Майка наема хотелска стая, в която сина й да прави секс

Майка наела хотелска стая за 19-годишния си син, в която той да може най-накрая да прави секс с приятелката си, с която били заедно от 14-годишна възраст.

Тъй като е под 21 г., в САЩ момчето е непълнолетно и майката решила да му помогне да наеме стаята. Парите обаче си били негови.

Майка харчи 30 000 долара за дрехи и обувки на 8-годишния си синАнгличанката Вики Антония е похарчила 20 000 евро за дрехи обувки за 8-годишното си дете.

Той има 200 чифта обувки и дизайнерски дънки и тениски.
„Не е вярно, че го глезя,“ казва тя пред медиите. „Кое е лошото на това да искаш синът ти да изглежда добре?“

Застрелват сина й, а тя влиза в интернет

24-годишният Пийт Родригез си играел с пистолет, когато без да иска произвел изстрел и уцелил 14-годишният син на приятелката си в бедрото.

Какво направила тя? Вместо да извика веднага линейка, или да го закара сама до болницата, майката влязла в интернет и започнала да търси „огнестрелни рани“ в онлайн медицински справочник.
Седем часа по-късно тя завела детето в болница.

Родригез е арестуван и му е определена гаранция от 151 500 долара.

Самотна майка съм и не давам бакшишиАмериканка вечеряла в ресторант за 138.35 долара, но когато дошла сметката, в графата бакшиш тя написала „сори, самотна мака съм“.

Опитала да мине и с голям надпис „Благодаря всичко беше чудесно“ на бележката.

Е, ако е бедна самотна майка, може би не би трябвало да вечеря в ресторанти за 140 долара?

Майка си сваля гащите пред училищен автобусКак да очакваме днешните деца да бъдат възпитани, като родителите им правят такива неща?

След като шофьорът на училищен автобус направил забележка на майката, че синът й се държи невъзпитано в автобуса (каква изненада!), тя демонстративно си свалила панталона и се надупила пред децата.

Поне имала благоразумието да не си свали и долните гащи и показала само бельото си.

Тя била осъдена на 5 месеца затвор условни и на глоба от 250 долара. Коментари

Коментар: 1

Ужас, доста от нещата ме шокираха!


  • 1

Добави коментар