Тест за родители

815
Тест за родители

Ще го издържите ли?

"Майка ти е много готина" - казвал ли ти е твой приятел някога подобно нещо за майка ти? Най-вероятно тогава не си предполагала, че ще искаш да чуеш подобно нещо за себе си. Всъщност, "готините" майки знаят всичко за любимите герои на децата и могат да разговарят за тях. Ето един тест, който ще ви вкара в отбора на супер майките, ако го издържите.

Маккуин Светкавицата няма фарове.
Вярно.
Като състезателна кола, той кара само на добре осветена писта. Затова, вместо фарове, има лепенки. Ако не знаете, че Маккуин е главният герой в поредицата "Колите", значи по вас има страшно много работа.Цялата сила на Бен 10 се крие в часовника.
Невярно.
Това просто не е часовник, дори и да изглежда така. Това е Мултиформът - машинка, която притежава способността да поглъща извънземна ДНК. С нейна помощ момчето се превръща в извънземни същества.Матю няма капак.
Вярно.
Матю е камиончето-влекач от "Колите". Предният му капак липсва, защото го е загубил много отдавна. В първата част на филма той го намира, но после отново го губи.Професорът в Мики Маус се казва Плуто.
Невярно.
Така се казва кучето на Мики. Професорът е Лудвиг фон Дрейк.Майстор Мани поправя коли.
Невярно.
Той извършва домашни ремонти с помощта на инструментите си. Девизът им е "Вие чупите, ние поправяме".Пингвините от Мадагаскар живеят в Сентръл Парк.
Вярно.
Четирите пингвина, участващи в сериала "Пингвините от Мадагаскар", живеят в зоопарка в Сентръл Парк в Ню Йорк. Те се казват Скипър, Ковалски, Рико и Редник.Любимите думи на Мики Маус са Клуб Хаус.
Невярно.
В началото на всяка серия мишокът казва "Миииска, Мууууска, Микиии Маус". Всъщност, с това стартира всяко негово приключение.Истинското име на Бен 10 е Макс Тенисън.
Невярно.
Така се казва дядото на момчето. Истинското име Бен 10 е Бен Тенисън. В сериала има и друг главен герой - това е братовчедка му Гуен Тенисън.Добави коментар