Тайните за красота на звездните майки

191
Тайните за красота на звездните майки

Вижте осем от тях

Как звездните майки винаги успяват да изглеждат добре, дори след няколко безсънни нощи? Вижте осем от техните тайни, представени от parents.com.

Лесна за поддържане коса

Много известни личности, като Кейти Холмс, отрязаха дългите си коси след раждането. "Стойте далеч от прическа или цвят, които изискват много поддръжка", съветва стилистът на знаменитостите Кен Пейвс. "Намерете прическата, която отговаря на естествената структура на косъма и ще изглежда добре без допълнителни грижи", казва още той. С ограниченото време, с което разполагат младите майки, това е най-доброто решение за косата.

Грижа за кожата, не за грима

Известните майки не се отказват от грима изцяло, те просто знаят коя част от него е най-важна. Ограничете времето през огледалото, като изпуснете слагането на сенки, например. Майката на седеммесечната Джозелин Саманта Харис смята, че лицето на всяка нова майка изглежда свежо и красиво, особено когато успешно сте скрили сенките под очите от недоспиване. Харис съветва просто да поставим основа, която да скрие следите от ежедневния стрес.

Не губете чувството си за стил

Уморени сте и сте се отказали да се гласите пред огледалото. Забравете това. Носете истински стилни дрехи и не се страхувайте, че върху тях ще има кал и пилешка супа. Това, така или иначе, ще се случи, така че - приемете го. Разбира се, причината поради която много майки носят пуловери и широки дрехи, е защото все още се опитват да отслабнат след раждането. Според Тим Гън, редактор в "Ръководство за стил", добра идея са дългите топове и роклите.

Носете елементи, които ви дават увереност

Дженифър Гарднър винаги изглежда прекрасно, дори в дънки и тениска. Разбира се, голяма част от звездните майки изглеждат добре, защото инвестират много пари в маркови дрехи. Но пък вие можете да инвестирате в дънки, които изглеждат страхотно на тялото ви и да ги комбинирате с изчистена риза. И не е задължително да са скъпи.

Изберете си цвят

Когато имате натоварена сутрин (а коя от тях не е?) лесен начин да изглеждате стилно е да се облечете в един цвят от глава до пети. За някои известни личности това е основно правило и Анджелина Джоли води класацията. Тя, подобно на много други, предпочита черното. Вие пък можете да опитате някой неутрален нюанс, като не забравяте, че по-тъмните дрехи ни правят по-слаби. Облеклото в един цвят си има и друго предимство - всички дрехи отиват в една пералня.

Стилната чанта е важна

Чантите за бебешки принадлежности изминаха дълъг път и днес могат да бъдат много стилни. Няма нищо по-добро от една такава чанта с много джобове отстрани, за да намирате нужните ви неща бързо. И много джобове вътре, за да бъде всичко подредено.

Инвестирайте в хубави обувки

Изхвърлете старите бели маратонки. Вместо това си купете цветни и ниски пантофки. Какво носите на краката си е от съществено значение, защото непрекъснато сте в движение и трябва да очаквате неочакваното. Или пък изберете обувки на платформи, които също са подходящи за тичане след един малък любопитко.

Купете си нови слънчеви очила

Носенето на слънчеви очила е чудсен начин да скриете уморените си очи. Изберете леко оцветени стъкла, в тон с тена ви и цвета на косата, което ще ви помогне да изглеждата свежо. Розовото или оранжевото е способно да проясни всяко уморено лице. Независимо от техните стил или цвят, слънчевите очила са любимият аксесоар на знаменитостите. Какъв по-добър начин да скриете, че умирате за сън или пък дори за малко анонимност?

Четете новини от dete.bg и във Фейсбук



Добави коментар