Тайната на всеки мъж според зодията му

382
Тайната на всеки мъж според зодията му

Мъжете са истинска напаст. Привличат ни, но и ни дразнят

Мъжете са истинска напаст. Привличат ни, но и ни дразнят. Не е никак лесно да разберем мъжете, но и на тях не им е особено лесно с нас. Но истината е, че не можем без тях. Вижте някои интересни и леко комични тайни, които можете да разберете за мъжа до вас според неговата зодия:

Овен

Представителите на зодия Овен ще се паникьосат, ако им поискаш лаптопа, за да поработиш от него. Най-вероятно защото е пълен със снимки на голи мацки, посочва Дарик радио.

Телец

Той мрази да дели храната си и тайничко те ненавижда всеки път, когато посягаш към чинията му с картофи или към чашата му с бира.

Близнаци

Мъжът от тази зодия едва ли ще си направи труда да се облече, подстриже и избръсне, ако не му се налага да напуска дома си - мързелът му е пословичен.

Рак

Ракът обожава да взима смартфона или таблета си и да играе на безумно идиотски игри, но в... тоалетната.

Лъв

Лъвът тайничко завижда на всички мъже около него, които имат по-добре оформени тела и може да прекара цял ден в съзерцания на своето.

Дева

Мъжът Дева е голям мечтател. Фантазира си как е супергероят, който ви спасява, когато сте в беда или пък осуетява грандиозен план за унищожението на планетата.

Везни

Той сдържа сълзите си всеки път, когато гледате заедно някой тъжен филм. Доста по-чувствителен е, но се прави на много корав.Скорпион

Скорпионът обожава клюките повече от теб и знае всичко за всеки в офиса си.

Стрелец

За него не е толкова важно какво си сготвила. Той би ял каквото и да е, стига да става за ядене.

Козирог

Често изпуска храна на земята, но я събира и я изяжда, защото смята, че така ще подсили имунната си система.

Водолей

Разглежда снимките на всяка своя нова “приятелка” във Фейсбук, за да види дали има кадър по бански.

Риби

Може да се оригва и да издава разни други звуци много по-силно, отколкото предполагаш, но спазва благоприличие пред теб.

Добави коментар