Тайната на дълбоките джобове на роклите на Меган

183
Тайната на дълбоките джобове на роклите на Меган

Британската специалистка Джуди Джеймс разкри пред вестник "Сън" тайната на дълбоките джобове, пришити към роклите на Меган Маркъл

Британската специалистка Джуди Джеймс разкри пред вестник "Сън" тайната на дълбоките джобове, пришити към роклите на Меган Маркъл - в тях съпругата на принц Хари крие ръцете си.

Наблюдателни фенове на бившата американска актриса и настояща херцогиня на Съсекс констатираха, че напоследък тя се появява на публични места с тоалети с много дълбоки джобове, в които непрекъснато крие ръцете си. Според експертката Джуди Джеймс тази привичка помага на Маркъл да се справя с проблем, който изпитва всеки един от нас:

"Ние просто не знаем къде да денем ръцете си, когато хората ни гледат". Но дали е тази истинската причина, поради която кралската особа е фен на дълбоките джобове? Бившата американска актриса е персона, с доста добра увереност в себе си. А дълбоките джобове са неин избор не от вълнение, а заради модни пристрастия, пишат от БТА.

Херцогинята на Съсекс им е голям почитател, тъй като много си пада по модата от 50-те години на миналия век. Нейните рокли са вдъхновени от Одри Хепбърн, а те задължително се носят с едната ръка в джоба, което едва ли не е правило на етикета.

Добави коментар