Светла Иванова чака бебе

50
Светла Иванова чака бебе

Този път момиченце

Жената с най-остро перо сред изпълнителките - Светла Иванова, ще става майка за втори път. Щастливото събитие се очаква през януари, съобщи novini.bg.

Поп грацията не крие задоволството си, че вместо да жонглира с мачбокс колички, най-накрая ще й се наложи да връзва панделки. Тя планира да поеме изцяло грижите около отглеждането на момиченцето си, както се случи с първата й рожба Виктор.

Тригодишният малчуган в семейството е най-екзалтиран и горд от бъдещото си амплоа на батко.

В очакване на щъркела брюнетката не спира да работи. Готова е с книгата си „Вихра и водка”, която ще се появи на пазара като част от трилогия по Коледа.

Проектът се очертава като финален от dick lit-поредицата, чиито последен редактор бе Любен Дилов-син. За разлика от „Забранено до 18!” и „Светът между краката й” новите приключения на Вихра ще интригуват сетивата и в аудиоформат.

Любителката на йогата възнамерява да напомни за себе си на музикалния фронт, и то с цял албум, но догодина. Преди температурите да паднат под 20 градуса, обаче в ефир ще се завърти видеото към баладата „Знаеш ли”, чийто аранжимент е на Георги Станев от Gravity Co.

За визуализацията на парчето Светла отново се съюзява с режисьора Васко Стефанов, а кадрите с нея са заснети на жилищен покрив в столицата.Добави коментар