Сватбените рокли, които водят до развод

368
Сватбените рокли, които водят до развод

Наистина ли една рокля може да определи семейният ни живот?

След като стана ясно, че дизайнерката на сватбени рокли Вера Уанг се развежда, модните критици я обвиниха, че създава рокли, които обричат младоженците на развод.

Тъжната новина от личния й живот - раздялата с Артур Бекер след 23-годишен брак, обаче не е основната причина за това обвинение. Критиците смятат, че в нейните модели прекалено често присъства черния цвят.

Според експерти цветовете и дизайна на роклята в големия ден не са случайност и могат да предвещаят на младите щастлив семеен живот или да ги обрекат на нещастен брак.Твърдения на критиците на Вера Уанг не намират потвърждение сред звездите, които са почитателки на нейните рокли. Въпреки че Дженифър Лопес и Ким Кардашян се разведоха, останалите, които са ползвали услугите на дизайнерката за сватбения си ден, се радват на сплотени и щастливи семейства. Като Виктория Бекъм и Кейт Хъдсън, например.

У нас също съществуват предразсъдъци относно цвета на сватбената рокля. Смята се, че тя трябва да бъде бяла като символ на непорочността и девствеността. Съществува традиция различен цвят на роклята да се избира едва за следващи бракове.

Много критики за черната си сватбена рокля отнесе модният експерт Кремена Халваджиян. Тя каза "да" и в църквата на съпруга си Магърдич Халваджиян след 22 години граждански брак. Едната от роклите, с които се появи на събитието, беше черна.Коментари

Коментар: 1

superr sa.nqmam dumuu

Този коментар е цензуриран!
Ако искаш да го прочетеш натисни ТУК.


  • 1

Добави коментар