Сватбата на века - поканените

70
Сватбата на века - поканените

Британците в трескаво очакване

С наближаването на сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям вълнението все повече расте - не толкова у младоженците, колкото у при представителите на висшето общество, отбелязва БНТ.

Много видни британци се държат така, сякаш им е все едно дали са получили покана за сватбата, докато тайно проверяват пощите си всеки ден в трескаво очакване тя да пристигне.

Списъкът с гостите за сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън се пази в тайна, но от известно време изтичат подробности за поканените. Макар че не го демонстрират явно, повечето от видните британци таят надежда да получат безценната покана за сватбата на века. Кои обаче са имената на сигурните гости, които британските медии упорито спрягат?

Футболната звезда Дейвид Бекъм ще присъства заедно със звездната си половинка - певицата и дизайнер Виктория Бекъм. Елтън Джон и партньорът му Дейвид Фърниш също ще бъдат сред гостите.

Почитаемият Богода Сеелавимала е един от малцината поканени. Главният свещеник на будисткия храм в Лондон е поканен най-вече, за да се изтъкне уважението на кралското семейство и британското правителство към будистката традиция.

Премиерът Дейвид Камерън, естествено, е поканен, и за кралското семейство няма да говори добре, ако пренебрегне вицепремиера Ник Клег. Ако не бъде поканен лидерът на опозицията Ед Милибанд, кралската фамилия рискува да бъде обвинена в пристрастност.

Твърди се, че кралица Елизабет Втора е поканила 50 души, принц Чарлз и съпругата му Камила са избрали други 250 - толкова, колкото и принц Уилям и Кейт Мидълтън, докато семейство Мидълтън са разпратили 100 покани. Очаква се кралските фамилии в Европа да бъдат добре представени на събитието.

До самия ден на сватбата няма да стане ясно как младоженците са постигнали баланс между протоколните изисквания да поканят държавни и религиозни лидери, дипломати и политици, и желанието да видят на тържеството обикновени хора, с които наистина искат да бъдат - например приятели от студентските им години в университета "Сейнт Андрюс", където са се запознали и влюбили.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 1

be to i az 4akam o6te pokanata.....


  • 1

Добави коментар