Сватбата на Халваджиян

1607
Сватбата на Халваджиян

Маги и Кремена си казаха "Да" и в църквата

В събота, в столичната църква "Света София", една от най-популярните двойки у нас сключи църковен брак. Магърдич и Кремена Халваджиян, които казаха първото си "Да" и сложиха подписите си в гражданското преди 22 години, се венчаха и пред Бога.

Сватбата на стилистката на "На кафе" беше едно от най-дългоочакваните събития на модния хоризонт за това лято. И Кремена не разочарова тези, които бяха сигурни, че ще заложи на нетрадиционното.

Булката се появи с черна рокля на събитие, където бялото е на особена почит. Двамата пристигнаха с ефектната си кола на градинското парти преди официалната церемония край Сухото езеро в парка на Военната академия, където празнуваха заедно с триста гости.За да отдаде дължимото и на традицията, Кремена все пак облече и бял тоалет за църквата.Младоженците се венчаха с подкрепа на петима шафери и пет шаферки. Мъжете, близки приятели на Маги, сред които и Димитър Рачков, бяха облечени в смокинги. Дамите пък, се издокараха с рокли, ушити от младоженката. Сред тях бяха Гала и Мария Игнатова.Кремена получи второто си предложение за брак на Свети Валентин, в студиото на "На кафе". Тогава съпругът й й поднесе диамантен годежен пръстен. Това е един вид реванш за първата сватба, когато Маги е направил предложението си по телефона, а самата церемония е била скромна. Освен това двамата не са сключили църковен брак.

Снимки: lifestyle.bgКоментари

Коментар: 2

ei kak blestqt ot 6tasti e 4estito na mladoto semeistvo kraino vreme be6e

Коментар: 1

Доста килца е качила Кремена...да не е болна от нещо? мъчно ми стана за нея - харесвах я преди и сега се чудя дали сватбата не е защото нещо и има... и всички тези сълзи...


  • 1

Добави коментар