Сватбата на Гергов

818
Сватбата на Гергов

В замък в Тоскана

Красимир Гергов и Деница Атанасова сключиха църковен брак преди три дни - на 28 август, в Тоскана. Сватбата се състоя в типична тосканска къща, имение на Салваторе Ферагамо.

Двойката бе венчана от архимандрит Климент от българската православна църква в Рим. Сватбеното тържество уважиха много представители на българския бизнес елит и гости от чужбина.На церемонията присъстваха синът и внукът на именития дизайнер Масимо Ферагамо, Диана Пикасо, колекционерът притежател на най-голямата колекция от графични произведения на модерните майстори - Ерик Мурло, който тази година направи първата си изложба в България.

Красимир Гергов е собственик на bTV Медиа Груп и президент на Българската голф асоциация и собственик на три от най-добрите голф игрища в България, припомня hotnews.bg. Деница Атанасова-Гергова е президент на галерията за модерно изкуство в София.

Снимки: БулфотоКоментари

Коментар: 3

Човекът е финансово красив, така че стискането на очите е добре осребрено усилие

Коментар: 2

апропо, 28.08.2011 е лоша дата за сключване на брак, ейййй не се научихте, хахаха

Коментар: 1

Деница е смела жена... и все пак, колко силно трябва да стискаш очи, за да доближиш такава карикатура като Краси гергов - а виждали ли сте вкуса му към архитектура - мутробарок в провинциален (откровено селски) стил, лошото е, че трябва да търсим законови причини да съборим простотиите, които е нацвъкал, когато естетическите са напънали да ни извадят очите заедно с мозъците... е, за тези... които все още ги имат ДОКОГА! ОТВРАТ си краси, но не смей да ми заставаш на пътя и да разваляш това, което съм постигнала, ще те смачкам.


  • 1

Добави коментар