Свали килограмите след раждане

246
Свали килограмите след раждане

Как жена свали 17 килограма за 8 месеца с водна аеробика

Млада жена от Благоевград свали 17 кг за осем месеца с водна аеробика. Ангелина Стоева, която е треньор по плуване, успява да възстанови килограмите си веднага след раждане и сега дава уроци на други дами как да да влязат във форма.

Преди две години младата дама ражда първородното си дете, но както в повечето случаи, килограмите от бременността й остават. С много труд и тренировки само за осем месеца тя се преборва с наднорменото тегло.

През всичките тези месеци Ангелина използва всичко научено за плуването и аеробиката и полага огромни усилия, за да си върне старите килограми, посочва ТВ7.Динамични упражнения, стречинг упражнения, плуване - всичко това във водата. Водната аеробика има голямо съпротивление в мускулите и по този начин тяхната работа е много по-голяма.

Ангелина решава да помогне и на други жени, като започва да преподава водна аеробика. Голяма помощ и съвети й дава председателката на местния плувен клуб "Пирин" – Валя Атанасова. Днес Ангелина тренира над 20 жени, като в нейния курс има и медици.Коментари

Коментар: 1

Е,значи аз съм по бърза от нея 11 кг за 4 месеца и то без вода :)


  • 1

Добави коментар