Сури Круз страда заради религията

110
Сури Круз страда заради религията

Сциентологията не влияела добре на детето

Бабата и дядото на Сури Круз се притесняват за внучка си, защото смятат, че сциентологията, чиито последователи са Том и Кейти, много вреди на момиченцето.

„Сциентолозите се отнасят към децата си като към възрастни, като към хора, които са в състояние сами да взимат решения“, обяснил пред американско издание експертът по учението Рик Рос.

Мартин и Катлийн Холмс обаче не останали никак възхитени, когато с очите си видели как внучка им стои будна до 1 часа през нощта, хапва желирани бонбони във формата на пениси и как въпреки всичко това родителите й я залъгват с биберон. „Двамата се тревожат, че религиозните виждания на Том съсипват детството на Сури“, издал познат на семейство Холмс, пише bliasak.bg.

„Поведението на Том и Кейти спрямо Сури вече дава резултат – малката често се държи като малка дива, когато вечер ги придружава навън. Наскоро Кейти истински се озори, докато се опитваше да убеди щерка си да се вози в детската си седалка за кола. Както винаги Сури спечели спора и седалката беше махната. Това обаче е против закона, според който децата на тази възраст трябва задължително да бъдат обезопасени в специални седалки“, добавил близкият на семейството на Кейти Холмс.

Включи се в анкетата на dete.bg и woman.bg и спечели наградиКоментари

Коментар: 4
Коментар: 3
Коментар: 2
1zqjky'"(){}:/1zqjky;9

Коментар: 1

1zqjky'"(){}:/1zqjky;9


  • 1

Добави коментар