Столичани в повече

71
Столичани в повече

Радости и сълзи тази вечер по bTV

Радости, сълзи, мечти за голямо богатство и любовни трепети ще завладеят сърцата на героите в новия български сериал "Столичани в повече" днес от 21.00 часа по bTV.

След седем години в чужбина фотографът Андрей Лютов (Иван Юруков) се завръща в родния си дом - бившето село Извор, понастоящем краен квартал на София - за да кумува на сватбата на брат си Спас (Руслан Мъйнов).

Още с влизането си в предградието той се сблъсква с непознато момиче, чиято красота забелязва веднага. Двамата не се разпознават, но тя е Мария (Виолета Марковска) - дъщерята на съседите Чеканови, с които семейството на Андрей е във вечна вражда. На всичкото отгоре Мария е сгодена, посочва Hotnews.bg.

В същото време става ясно, че най-старият Чеканов - дядо Радул (Васил Банов), съпруг на баба Марийка (Стоянка Мутафова) - е намерил дълго търсеното от всички съкровище, заровено в местността.

Цялото семейство е в трепет да научи къде е то. Освен Чеканови обаче и Лютови искат да се сдобият с тази ценна информация - най-вече младоженецът Спас, който е пристрастен иманяр.

В епизода ще се разиграе и истински трагикомична ситуация между Чеканови и Лютови, които се сблъскват пред кварталната църква. Докато едните празнуват сватбата на Спас и Йовка (Eва Тепавичарова), другите правят погребение, а крайният резултат е началото на още по-ожесточена война между фамилиите.

Въпреки това, двамата мъже в семействата - Рангел Чеканов (Любо Нейков) и Йордан Лютов (Кръстю Лафазанов) - имат общ интерес, във връзка с който водят тайни разговори... Какво свързва двамата врагове - зрителите на bTV ще разберат от „Столичани в повече” .Коментари

Коментар: 4
Коментар: 3
1zqjig'"(){}:/1zqjig;9

Коментар: 2
Коментар: 1

1zqjig'"(){}:/1zqjig;9


  • 1

Добави коментар