Стилна, секси, бременна...

334
Стилна, секси, бременна...

Това е Кортни Кардашиян

Въпреки че риалити звездата Ким Кардашиян и музикантът Кание Уест са заедно едва от един месец, медиите и папараците не спират да ги преследват, да пишат за тях и да измислят нови слухове по техен адрес. Ким винаги е била най-коментираната и снимана сестра Кардашиян, но това не е показател за това коя е най-стилната или пък най-чаровната от трите известни сестри.

Според нас Кортни Кардашиян, по-голямата сестра на Ким, има невероятно чувство за стил и успява да внесе интересно разнообразие във външния си вид. Откакто Кортни е бременна с второто си дете от Скот Дисик, тя е в плен на цветните, удобни, но изключително подходящи за голямото й коремче дрехи. Тя и любимият й вече имат 2-годишен син Мейсън, а сега ще се сдобият и с момиченце.

Предполагаме, че малката принцеса ще наследи нейния елегантен стил. Харесваме я бляскаво облечена, харесваме я и в ежедневието, защото тя отново изглежда прекрасно, аргументират се от woman.bg.Кортни се придържа към твърдението, че всеки тоалет може да се превърне в специален само и единствено чрез добавянето на скъпо и масивно бижу. Едно прекрасно бижу би допълнило по уникален начин вечерния тоалет.Красавицата бе засичана на няколко пъти да припича страхотното си тяло на плажа в Маями. Най-често Кортни се спира на шарен бански костюм в две части.Добави коментар