Стилът на Виктория и Харпър

184
Стилът на Виктория и Харпър

Прочутата дизайнерка задължително своите и на дъщеря си тоалети

Нито за миг не сме се съмнявали, че Виктория Бекъм подбира много старателно всеки тоалет за малката си дъщеричка Харпър. Освен това е пределно ясно, че единствените дами в семейство Бекъм трябва да бъдат облечени в тон една с друга.

Самата Виктория публикува в своята Twitter страница снимки на два варианта на аутфити за нея и малкото й копие. Дрехите са част от гардероба им, прилежно подбран за далечното им пътуване до Китай, където Пош ще представи последната си колекция.

Харпър Севън трябва да се чувства привилегирована, че една от най-популярните дизайнерки в света за момента е неин личен стилист, при това напълно безплатно. Визията им по време на пътуването до Китай бе тази:38-годишната дизайнерка показа и съчетание от черна рокля за себе си, а за Харпър сладка блузка на каре и мини дънки, с които двете посрещнали първия си ден в Пекин.Рокли на Виктория Бекъм могат да се видят не само върху собственото й тяло, но и върху фигурите на множество звезди от шоубизнеса, посочва woman.bg. Само за този месец в нейни дрехи се облякоха дами като Дженифър Лопес, Дженифър Лоурънс, Джулия Робъртс, Деми Мур, Емили Блънт, Аби Кланси и Алисън Уилиамсън.Добави коментар