Стегнати дупе и бедра

924
Стегнати дупе и бедра

Да се поизпотим малко

Едва ли има дама, която да не мечтае за стегнати и секси бедра, приковани към красиво дупе. Има щастливки, които притежават този дар, без да правят каквито и да било усилия за това, но за тези, на които им се налага да го постигнат, можем да дадем няколко съвета.

Виждали ли сте лекоатлетка с отпуснати и дебели бедра, покрити с целулит или пък такива с грозни и увиснали дупета? Разбира се, не!

Затова първото, което можете да направите, за да се справите с този проблем, е да отделите 30 минути сутрин и да потичате. Това е един от сигурните начини да стегнете бедрата и дупето си.

Бягането е полезно за всички мускулни групи на вашето тяло, особено ако е сутрин, вие осигурявате на организъма си един здравословен стрес, който раздвижва всичките ви мускули и снабдява кръвта ви с кислород, който е толкова жизненоважен за всички процеси в тялото ви. Затова тичайте, съветва woman.bg.Второто, което можете да направите, е да клякате. Клякайте с поставени на тила ръце, като направите три серии по 25-30 клякания. Това упражнение стяга, както предната част на бедрата, така и дупето ви.

Друго хубаво и приятно упражнение, което можете да направите вкъщи, е да легнете по гръб на земята, като поставите ръце до тялото си и повдигнете крака, като не отделяте дупето си от пода. Кръстосайте 20-30 пъти краката си във въздуха, след което отдъхнете за минута и повторете още веднъж. Това упражнение е благотворно не само за бедрата и дупето, а и за коремчето ви.

Друго упражнение е скачането на въже. Няма жена, която да не е скачала на въже, когато е била дете. Затова припомнете си колко приятно е това и подскачайте 10-15 минути. Скачайте на два крака, на един или просто галопирайте над въжето.

Е, колкото и лесно да ви звучи това, няма как да постигнете резултати, без да се поизпотите. Не забравяйте, че всичко в този живот изисква търпение и постоянство!Добави коментар