Стефания Колева бременна

77
Стефания Колева бременна

Вече в петия месец

Стефания Колева ще става майка за втори път. В това са убедени колеги на актрисата, която от няколко седмици претърпява пълна промяна във визията си.

Чаровната дама е качила поне 5 кг, заобляйки характерния за всяка бременна корем, твърди "Всеки ден". Освен това бюстът й е набъбнал с около два номера и това със сигурност не се дължи на силиконови импланти в него.

Стефания Колева все още не е оповестила публично радостната вест. Според запознати тя споделила състоянието си само с продуцентите на българската версия на сериала „Женени с деца", където играе главна роля.

Забременяването на актрисата явно е било добре планирано от нея, тъй като, ако съдим по коремчето й, сега е в петия месец, ще може да роди и да се възстанови до старта на новия сезон на сериала в края на септември, посочва novini.bg.

Деликатното положение на Стефания е причина в последните епизоди на „Женени с деца: България" да я виждаме само в торбести дрехи, прикриващи корема й. Самата звезда отдавна искала да дари с наследник втория си съпруг Йордан, който е архитект по професия. От първия си брак с аниматора Владо Шишков Стефания има осемгодишна дъщеря.Коментари

Коментар: 1

strahotna jena e.mnogo q haresvam, 4asrovna, sladka, mn gotina. mn se radvam za neq.


  • 1

Добави коментар